Η ΕΛΤΑ Courier βραβεύτηκε από τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων για την κοινωνική προσφορά της

Δημοσιεύτηκε στις 07-01-2018

Για την πολύτιμη στήριξη στο έργο και τις δράσεις του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, τιμήθηκε το πρωί της Κυριακής, 7 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, στα πλαίσια της εκδήλωσης για τον εορτασμό των 20 χρόνων του Ομίλου, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Hilton.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Ιωάννης Μαρωνίτης, αφού εξέφρασε –για ακόμα μια φορά- τις ευχαριστίες του για τη μεγάλη δωρεά που πραγματοποίησε η ΕΛΤΑ Courier στις αρχές του έτους (διαβάστε περισσότερα εδώ: «Η ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε τα πασχαλινά δέματα αγάπης της στην UNESCO Πειραιώς και Νήσων»), κάλεσε στο βήμα τον κ. Φειδοπιάστη, στον οποίο παρέδωσε τιμητική πλακέτα για την συνολικότερη κοινωνική προσφορά και σταθερή βοήθεια της Εταιρείας στις δράσεις του Ομίλου.

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Φειδοπιάστης  δεσμεύτηκε πως η Εταιρεία, παραμένοντας πιστή στην «υπόσχεσή» της να προσφέρει την έμπρακτη βοήθειά της σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σκοπεύει να επαναλάβει παρόμοιες δράσεις, αποδεικνύοντας -για άλλη μια φορά- το κοινωνικό της πρόσωπο.