Η ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε τα πασχαλινά δέματα αγάπης της στην UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Δημοσιεύτηκε στις 11-04-2017

Η ΕΛΤΑ Courier, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει την έμπρακτη βοήθειά της σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών ημερών.

Αυτή τη φορά, εκπρόσωποι της εταιρίας βρέθηκαν το πρωί της Μ. Τρίτης στη Νίκαια, στην Unesco Πειραιώς και Νήσων, για να παραδώσουν… δέματα αγάπης, το αποτέλεσμα μιας συνέργειας με τη ΜΚΟ Wise Greece, που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό.


Η αντιπροσωπεία της ΕΛΤΑ Courier με τον Ιωάννη Μαρωνίτη

Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Διευθυντής, Ματθαίος Μαργέλος και οι υπεύθυνοι του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας της ΕΛΤΑ Courier, Βαγγέλης Τσιρώνης και Μαρία Μυλωνά, καθώς και η Μελίνα Ταπραντζή, υπεύθυνη της Wise Greece, παρέδωσαν στον Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρου του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων τα τελευταία τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τη συνέργεια της ΕΛΤΑ Courier με την Wise Greece.

Ο κ. Μαρωνίτης ανέλαβε να ξεναγήσει τους εκπροσώπους της εταιρίας σε όλους τους χώρους της Unesco Πειραιώς και Νήσων, να τους ενημερώσει για τις δράσεις και τα πρακτικά προβλήματα του Συλλόγου, αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους, μπροστά από τα δεκάδες δέματα με τρόφιμα πρώτης ανάγκης, που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Μαρωνίτης παρέδωσε στον κ. Μαργέλο τιμητική πλακέτα για τη στήριξή της στο Δίκτυο Μόνιμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.  


Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΕΛΤΑ Courier με τον Πρόεδρο Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννη Μαρωνίτη


Η τιμητική πλακέτα που απονεμήθηκε στην ΕΛΤΑ Courier και τη Wise Greece

Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε η συνέργεια «Πρόσφερε αγάπη με κάθε δέμα», κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν συνολικά 4,7 τόνοι τροφίμων.

Υπόσχεσή μας, να επαναλάβουμε παρόμοιες δράσεις.

Στόχος μας, να προσφέρουμε ακόμα περισσότερη βοήθεια.

Αποστολή μας, εσείς.