Η χριστουγεννιάτικη επίσκεψη του Δ.Σ. της ΕΛΤΑ Courier στο ΨΗΠΤΕ

Δημοσιεύτηκε στις 23-12-2017

 Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΛΤΑ Courier βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημερωσης για να ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος με τον Υπουργό και το επιτελείο του.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος, Αντώνης Φειδοπιάστης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Αποστολάκος, ο Αντιπρόεδρος, Αντώνης Στεφάνου, τα μέλη του Δ.Σ., Ηλίας Σάντας, Βάνια Ανδρέου και Ζήκος Τσάβαλος, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Παναγιώτης Πανάγος, επισκέφτηκαν το ΨΗΠΤΕ και αντάλλαξαν ευχές και δώρα με τον Υπουργό, Νίκο Παππά, τον Διευθυντή του γραφείου του, Παναγιώτη Σκούτα και τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου του.

Ο κ.Φειδοπιάστης παρέδωσε στον κ.Παππά, εκ μέρους όλου του Δ.Σ. της ΕΛΤΑ Courier,  έναν πίνακα φιλοτεχνημένο από την εικαστικό Όπυ Ζούνη, καθώς και ένα γούρι για το 2018, φιλοτεχνημένο από τα παιδιά του Ευθύμειου Κέντρου Αποθεραπείας και αποκατάστασης ΑΜΕΑ, στην Κόρινθο, ενός από τα 26 ιδρύματα που στήριξε φέτος στις γιορτές η ΕΛΤΑ Courier, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.