Λόγω 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΓΣΕΕ ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις αποστολών την Τετάρτη 17 Απριλίου

Δημοσιεύτηκε στις 16-04-2024

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην 24ωρη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ που έχει προγραμματιστεί για τις 17.4.2024, θα υπάρξει καθολική συμμετοχή των ακτοπλοϊκών μέσων μεταφοράς και αναμένεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις στην προώθηση των αποστολών από και προς τους νησιωτικούς προορισμούς όλης της χώρας.

Επίσης, προβλήματα σε παραδόσεις και παραλαβές ενδέχεται να παρουσιαστούν σε περιοχές της Αθήνας που έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 11120* ή στο 2106073000 και στις επίσημες σελίδες της Εταιρίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας.

*11120 (Η χρέωση ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον πάροχο και να επιφέρει εκτός παγίου χρεώσεις με βάση τους τιμοκαταλόγους των τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ (https://www.elta-courier.gr/xrewseis-11120))