Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Πανελλήνια Ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΛΤΑ Courier για το δίκτυο των πρακτόρων της

Δημοσιεύτηκε στις 29-05-2017

Με την παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης,  της διοίκησης του Ομίλου ΕΛΤΑ, του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΕΛΤΑ Courier, στελεχών της εταιρίας αλλά και  πρακτόρων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Πανελλήνια Ημερίδα με θέμα «ΕΛΤΑ Courier: Εταιρική Επικοινωνία- Πρακτορεία».


Στελέχη από τα κεντρικά γραφεία της ΕΛΤΑ Courier, στον χώρο υποδοχής


Ομάδα πρακτόρων, λίγο πριν ξεκινήσει η ημερίδα

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δημήτρη Αποστολάκο, υποδέχτηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού, «Αθηναΐς», τους κυρίους Παναγιώτη Σκούτα, Δ/ντη του γραφείου  του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά και Κωνσταντίνο Μπουλμέτη, Δ/ ντη του γραφείου του Υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Μαυραγάνη, την Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Ταχυδρομίων, Ευφροσύνη Σταυράκη και Ιωάννη Ζαρολιάγκη, πλήθος στελεχών του ομίλου ΕΛΤΑ, αλλά και 124 πράκτορες απ’ όλη την Ελλάδα.  


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, Δημήτρης Αποστολάκος με τον Παναγιώτη Σκούτα, Δ/ντη του γραφείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά


Α. Στεφάνου, Γ. Ζαρολιάγκης, Α. Φειδοπιάστης, Ευφρ. Σταυράκη, Π. Σκούτας, Δ. Αποστολάκος


Η Πρόεδρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, Ευφροσύνη Σταυράκη με τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier , Αντώνη Φειδοπιάστη

Στόχος της ημερίδας ήταν τόσο η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στην εταιρία και το δίκτυο των πρακτορείων της, όσο και η εκπαίδευση των πρακτόρων, σύμφωνα με τις νέες κατευθύνσεις και προσανατολισμό της ΕΛΤΑ Courier.

Την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο «οικοδεσπότης» της,  ο κύριος Φειδοπιάστης, ο οποίος ανέλαβε να απευθύνει τον πρώτο χαιρετισμό. «Όπως λέει και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, από δύο πράγματα δεν μπορείς να ξεφύγεις: από το πρωτόκολλο και από τον εαυτό σου. Μπορείς, όμως, να τα αλλάξεις. Σήμερα  προτείνω να τα ανατρέψουμε και τα δύο. Θα πρέπει, λοιπόν, να ξεφύγουμε από τον εαυτό μας. Από τον παλιό εαυτό που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί η κοινωνία αλλάζει, οι εξελίξεις τρέχουν  κι εμείς πρέπει να είμαστε μπροστά. Σήμερα, εγκαινιάζουμε την πρώτη επαφή μας με σας, τους συνεργάτες μας, τους φίλους μας, και –εν μέρει- τους συναδέρφους μας, τους πράκτορες της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα.  Από εδώ και πέρα η μεταξύ μας επικοινωνία μπαίνει σε νέα τροχιά. Αυτή είναι μόνο η αρχή και δεσμευόμαστε πως αυτές οι συναντήσεις μας θα γίνονται συχνότερα».


Αντώνης Φειδοπιάστης

Ολοκληρώνοντας, ο κύριος Φειδοπιάστης έδωσε τον λόγο στον κύριο Παναγιώτη Σκούτα για να απευθύνει το σύντομο χαιρετισμό του, ενώ  στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε η κυρία Ευφροσύνη Σταυράκη, Πρόεδρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, Δημήτρης Αποστολάκος, ο οποίος μίλησε για το νέο όραμα και την επόμενη μέρα της εταιρίας.


Δημήτρης Αποστολάκος

Ο πρώτος κύκλος την ημερίδας ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, κύριου Παναγιώτη Πανάγου, της κυρίας Ζήνα Στεφανίδη, Προϊσταμένης Τομέα Πωλήσεων και του κυρίου Κωνσταντίνου Λάμπρου, Specialist in Logistics.


Παναγιώτης Πανάγος


Ζήνα Στεφανίδη


Κωνσταντίνος Λάμπρου


Π. Πανάγος, Ζ. Τσάβαλος, Γ. Ζαρολιάγκης, Α. Φειδοπιάστης, Π. Σκούτας, Ευφρ. Σταυράκη, Δ. Αποστολάκος, Κ. Μπουλμέτης, Α. Στεφάνου, Η. Σάντας

Στον 2ο κύκλο της ημερίδας, οι 124 εκπρόσωποι των πρακτορείων της ΕΛΤΑ Courier είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη της εταιρίας σε θέματα πωλήσεων, λειτουργίας, οικονομικών και marketing.  


Οι εισηγητές της ημερίδας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης


Οι εισηγητές της ημερίδας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μόνο την αρχή μιας σειράς ενεργειών που έχουν στόχο να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας και να εντοπίσουν και να επιλύσουν τυχόν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πελατών της.


Η ομάδα από τα κεντρικά γραφεία της ΕΛΤΑ Courier που οργάνωσε και συμμετείχε στην εκδήλωση, με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας

Γιατί, για όλους εμάς, τους ανθρώπους της ΕΛΤΑ Courier, αποστολή μας (πάντα) εσείς.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα...