Η Εταιρεία

 

Το προφίλ μας

Η ΕΛΤΑ Courier είναι Ανώνυμη Εταιρία, που ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών – courier services. Είναι θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Α.Ε., αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ και έχει εμπειρία στο χώρο των ταχυμεταφορών πλέον των 30 χρόνων.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, χάρη στη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε αντικειμένου, σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό και στις ανταγωνιστικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν.  

Καθιερώθηκε στην ταχυδρομική αγορά γιατί μπορεί και θέλει να ανταποκρίνεται με σχέδιο, πρόγραμμα, αξιοπιστία και πελατοκεντρικές λύσεις στις προσδοκίες των πελατών της, αποτέλεσμα της αποτελεσματικής και δημιουργικής προσπάθειας των ανθρώπων της. 

Οι δυναμική της ΕΛΤΑ Courier επιβεβαιώνεται : 

Οι πιστοποιήσεις μας

1. Η υιοθέτηση ενός πρότυπου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας αποτελεί στρατηγική επιλογή για την Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ. Αναβαθμίζοντας το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των παραγωγικών μονάδων του δικτύου των καταστημάτων μας, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών μας, εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο Σύστημα κατά το πρότυπο ISO 9001:2008.

 2. Η εταιρία διαθέτει πιστοποίηση για τη μεταφορά ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
 

Το Όραμά μας

Να είμαστε η πρωτοπόρα και εξειδικευμένη εταιρεία στις ταχυμεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα, προσφέροντας ποικίλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες και προϊόντα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών, με ταχύτητα, ποιότητα, αποτελεσματικότητα και καινοτομία.

Οι στόχοι & οι Αξίες μας

Στόχος μας, η παροχή αξιόπιστων και εξειδικευμένων υπηρεσιών ταχυμεταφοράς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Προτεραιότητά μας, η επιχειρησιακή ανάπτυξή μας να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καινοτομία, την πρωτοπορία και την αξιοπιστία.

Αρχή μας, να «μεγαλώνουμε» με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τους πελάτες, το ανθρώπινο δυναμικό μας, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Αποστολή μας, εσείς!

Χάρτης Υποχρεώσεων Καταναλωτή

Για να ενημερωθείτε για τον Χάρτη Υποχρεώσεων Καταναλωτή (Χ.Υ.Κ.) της εταιρείας μας, πατήστε εδώ