Η Εταιρεία

Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά πάνω από 20 χρόνια. Είναι θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων - ΕΛΤΑ και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών - courier services.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, χάρη σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε ταχυδρομικού αντικειμένου σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 1987 μέσω της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των Ελληνικών Ταχυδρομείων - ΕΛΤΑ βρισκόμαστε κοντά σας. Με την συνεχή ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων και πρακτορείων μας σας παρέχουμε οικονομικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Αποτέλεσμα των προσπαθειών μας είναι η καθιέρωση του ονόματός μας, ως συνώνυμου της ποιότητας και του υψηλού επίπεδου παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

ISO 9001:2008

Η υιοθέτηση ενός πρότυπου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας αποτελεί στρατηγική επιλογή για την Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ. Αναβαθμίζοντας το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των παραγωγικών μονάδων του δικτύου των καταστημάτων μας, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών μας, εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο Σύστημα κατά το πρότυπο ISO 9001:2008.

Το Όραμά μας

Να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ταχυμεταφορών με αξιοπιστία, συνέπεια, φιλική εξυπηρέτηση, κοινωνική ευαισθησία και περιβαλλοντική υπευθυνότητα εξασφαλίζοντας σταθερή ανάπτυξη και πλήρη ικανοποίηση πελατών και εργαζομένων.

Χάρτης Υποχρεώσεων Καταναλωτή

Για να ενημερωθείτε για τον Χάρτη Υποχρεώσεων Καταναλωτή (Χ.Υ.Κ.) της εταιρείας μας, πατήστε εδώ

ΝΕΑ

Διαβάστε περισσότερα...