Καθημερινή απόδοση αντικαταβολών

Η ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε αποδίδει κεντρικά και καθημερινά στους δικαιούχους τις αντικαταβολές σύμφωνα με τον τρόπο που έχει συμφωνηθεί με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά ως εξής:

  • Κατάθεση σε καθημερινή βάση ποσών αντικαταβολών στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη με ταυτόχρονη ηλεκτρονική ενημέρωση στο e-mail του πελάτη με την ανάλυση των αποστολών. Τι κερδίζετε με την υπηρεσία καθημερινής απόδοσης αντικαταβολών της ΕΛΤΑ COURIER μέσω τραπεζικού λογαριασμού;

• Έχετε εγγυημένη απόδοση των χρημάτων σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό σε ημερήσια βάση

• Έχετε αυτόματη ενημέρωση μέσω e-mail για την ανάλυση των αποστολών για τα χρήματα που αποδίδονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

• Και όλα αυτά με την ασφάλεια που μόνο η ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε μπορεί να σας εγγυηθεί.

  • Απόδοση μέσω ταχυδρομικού διανομέα ΕΛΤΑ με πράσινη ταχυδρομική επιταγή και πάνω από όλα αίσθημα σιγουριάς πως τα χρήματά σας είναι διασφαλισμένα με την εγγύηση της ΕΛΤΑ COURIER, θυγατρική του Ομίλου ΕΛΤΑ.

Επισυνάπτεται το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης και οδηγίες συμπλήρωσής της για την απόδοση αντικαταβολών με την αναβαθμισμένη υπηρεσία καθημερινής απόδοσης αντικαταβολών μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η υπεύθυνη δήλωση μπορεί να σταλεί στην ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΑΕ ατελώς με κωδικό χρέωσης παραλήπτη 140306 00 01. Επιπλέον επισυνάπτεται η διαδικασία μεταβολής αντικαταβολής (αλλαγή ποσού αντικαταβολής, ακύρωση αντικαταβολής).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα...